Vill du hyra kajak i Stockholm?

Att en solig sommardag få glida runt i kajak i Stockholms vatten är fantastiskt. Närheten till naturen är svårslagen när man paddlar kajak det vittnar de flesta som provat om. Utsikten man bjuds på när man paddlar kajak i Stockholm får man heller inte glömma!

Att paddla är roligt och alla kan vara med! Paddla kajak passar nybörjare väldigt bra för att det är lätt och lätt att lära sig!

Hyr din kajak hos oss på Rålis Kajak! Välkommen till oss!
Paddla kajak är något för alla
Att paddla kajak är inte svårt så det passar verkligen alla oavsett ålder. Så ge familjen en rolig dag och hyr kajak hos oss på Rålis Kajak! Innan ni ger er iväg får ni rätt utrustning av vår hjälpsamma personal. Du behöver bara tänka på att ha med dig kläder som funkar i det väder som är.

Upptäck det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Här finns det mycket att upptäcka! Du kan välja att ta en kortare tur i stan eller genom lugnare kanaler kring Långholmen. Du kan också ta en längre tur runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

Om du behöver ta en rast från paddlandet så finns det cafeér och mattorg längs vägen där du kan stanna. Vi törs lova en väldigt trevlig upplevelse oavsett vilken rutt du bestämmer dig för!
Om man vill paddla med andra
Du kan ge dig ut på egen hand, med familjen eller kompisarna, men vi erbjuder också tillfällen där man kan paddla i grupp med andra människor.
Meetup
Här kan du paddla med personer från hela världen! På torsdagar hela sommaren så paddlar vi ut i grupp till någon fin plats där vi sedan har picknick.
Midnight Kayakers
Kring midsommar varje år ordnar Rålis Kajak detta event tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Tänk att kunna få paddla och göra en bra sak samtidigt!

Ta med dig passande kläder beroende på väder, du får låna all annan utrustning av oss. Efteråt har vi knytis med picknick på bryggan tillsammans. Passar lika bra för nybörjare som för mer erfarna. Det blir en väldigt trevlig kväll!
Priser
Vi vill att det ska vara möjligt för alla att ha råd att hyra kajak. Våra priser börjar på 270 kr. För att få mer information om vår prislista kan du gå in på vår hemsida https://raliskajak.se

Om oss

Rålis Kajak har funnits sen 1999. På den tiden i form av ett café som hette Kafe Kajak. Från början var det bara caféverksamhet som bedrevs, men vårt stora kajakintresse och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi till slut köpte in några kajaker för uthyrning.

2009 lämnade vi över caféverksamheten till andra och fortsatte med enbart kajakuthyrning!

Vi är helt oberoende köper in de kajaker på marknaden som vi anser är bäst för våra kunder. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du hyr kajak av oss! Vi ser fram emot din bokning!