Bästa stället att hyra kajak på i Stockholm!

Att en solig sommardag få glida runt i kajak i Stockholms vatten är fantastiskt. Att få känna närheten till naturen som man gör när man paddlar kajak är svårslagen. Utsikten man bjuds på när man paddlar kajak i Stockholm får man heller inte glömma!

Att paddla kajak är verkligen en rolig aktivitet som passar alla. Det är lätt att lära sig och inga förkunskaper krävs.

Att hyra kajak hos oss på Rålis Kajak gör det enkelt att komma iväg på en paddeltur i Stockholm! Välkommen med din bokning!
Paddla kajak är något för alla
Paddla kajak är verkligen något för alla oavsett hur gammal du är. Så låt barnen också följa med och uppleva Stockholm från vattnet! Vår kunniga personal ger er rätt utrustning och den hjälp ni behöver. Du behöver bara ta med dig kläder som passar vädret

Gör som många andra och utforska Stockholm från vattnet. Här finns det mycket att upptäcka! Du kan välja att ta en kortare tur i stan eller genom lugnare kanaler kring Långholmen. Längre turer går också, till exempel runt Essingeöarna eller Årstaviken. Det är helt upp till dig vart du vill paddla!

Om du behöver ta en rast från paddlandet så finns det cafeér och mattorg längs vägen där du kan stanna. Det är upplagt för en väldigt trevlig dag helt enkelt.
Paddla i grupp
Du kan såklart paddla kajak ensam, tillsammans med familjen eller ihop med dina kompisar, men vi har också event där man kan få paddla tillsammans med andra.
Meetup
Här kan du paddla med personer från hela världen! På sommaren så har vi varje torsdag en paddling i såna här grupper där vi ger oss ut på picknick till någon fin plats.
Midnight Kayakers
Kring midsommar varje år ordnar Rålis Kajak detta event tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. https://raliskajak.se paddling samtidigt som du gör något bra alltså!

Ta med dig passande kläder beroende på väder, du får låna all annan utrustning av oss. När vi har paddlat klart har vi picknick på bryggan i form av knytis. Inga förkunskaper krävs, så häng med även om du är nybörjare. Det brukar bli en väldigt trevlig kväll!
Priser
Det ska vara möjligt för alla att hyra kajak hos oss. Att hyra kajak för 2 timmar hos oss på Rålis Kajak kostar 270 kr för en person. Se vår fullständiga prislista på vår hemsida!

Om företaget

Rålis Kajak har funnits sen 1999.På den tiden var det ett café med namnet Kafe Kajak och låg på Kungsholmen. Från början var det bara caféverksamhet som bedrevs, men vårt stora kajakintresse och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi till slut köpte in några kajaker för uthyrning.

10 år senare lämnade vi caféverksamheten bakom oss och satsade på bara kajakuthyrning, och idag hyr vi ut både kajaker och även SUP!

Vi är oberoende och går först och främst på säkerheten för kunden när vi köper in nya kajaker till vår uthyrning. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du hyr kajak av oss! Boka kajak hos oss nu, välkommen!